Laatste nieuws:
Dierenpension Hoevekestijn al twee decennia trots Dierbaar

Dierenpension Hoevekestijn al twee decennia trots Dierbaar

Een klein feestje mag gevierd worden, aangezien Dierenpension Hoevekestijn dit jaar voor de 20ste keer op rij het Dierbaar keurmerk heeft mogen ontvangen. Dierbaar, een symbool voor de hoogste standaarden in de huisdierensector, stelt eisen aan onder andere huisvesting, hygiëne, verzorging en expertise van de ondernemer en haar personeel. Slechts zestig bedrijven in de sector mogen zich tot deze elite rekenen en Hoevekestijn schittert dus al twee decennia mee als een van deze geselecteerde toppers.

Grondige inspectie

Met een glimlach deelt Arian, trotse eigenaar van Hoevekestijn, zijn gedachten: “Het is fantastisch om voor het 20ste jaar op rij het Dierbaar keurmerk te mogen ontvangen. Bij ons bedrijf staat het welzijn van onze gasten altijd centraal. Elk personeelslid begrijpt vanaf dag één dat wij streven naar het hoogste niveau van zorg en comfort voor de dieren. Onlangs kregen we onverwacht bezoek van een Dierbaar inspecteur, die ons pension van top tot teen heeft doorgelicht. Van verzorging, voeding en hygiëne tot alle administratieve papierwerken, alles is grondig geïnspecteerd. En met resultaat, want alles is weer in orde bevonden. Het is een kroon op het werk van het toegewijde team en een geruststelling voor al onze klanten, dat ze hun huisdier met een gerust hart aan ons kunnen toevertrouwen.”

Over Dierbaar

Het Dierbaar keurmerk, geïnitieerd door Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector, is een onderscheiding voor uitmuntend dierenwelzijn. Het verhogen van het welzijn van gezelschapsdieren is een vooraanstaand non-profitdoel van deze brancheorganisatie.

Voor meer informatie over Dierbaar: www.dierbaar.nl.

AT

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet