Laatste nieuws:
Martine de Weerdt

Death becomes you

De Nationale bank gaat het zonder vrouwen doen op het werk. Er zal dus gewerkt worden en dat is eens wat anders, gezien driekwart van de vrouwen toegeeft een slippertje op het werk te hebben gehad. Soit, als we de studies en de afgenomen vragenlijsten mogen geloven.
Bart De Pauw wil dan weer de vertrouwelijke getuigenissen van de klaagster inkijken, omdat hij niet goed meer weet waar het op zijn werkvloer fout is gegaan. Misschien kan hij de strategie van Nationale bank tot zich nemen. Het geslacht De Pauw zal minder snel gaan steigeren.
Trouwens een hoop Belgen zou naar parenclubs lopen. Ik vraag me af of dit aftrekbaar is, gezien lichaamsbeweging gezond is. Tenzij ge de lippen stijf op elkaar houdt en geen duimbreed toegeeft waardoor er niet bewezen kan worden dat je lichamelijk actief bent waarschijnlijk. Zelfs een bekende BV heeft zo’n eigen club en je komt daar nog ander bekend volk tegen. Maar eerlijk? Waar zitten er nu geen BV’s in? Welk kanaal je ook opzet, je ziet overal diezelfde gezichten, dus echt schrikken doe je dan niet als er plots ene tussen uw benen opduikt.
‘Een handtekening gaat nu niet lukken zeker?’
‘Als ik hem met de natte vinger mag zetten gaat het nog wel.’

Alle gekheid op een stokje, maar laat ons even overwippen naar een ander onderwerp.
Het gat in de begroting is kleiner dan voorspeld, maar hier vrolijker van worden is niet toegestaan. Er gaan nog harde maatregels genomen worden.
Deuhhh!?
Alsof we dat nog niet wisten.
Ze komen het geld halen, of je dit nu wil of niet en als het gat dicht is zullen ze wel een ander kotteke vinden als excuus om je te pluimen. Net zoals het leuke nieuws dat je door de strot geduwd wordt nadat je partner overleden is. Buiten je onmetelijk verdriet mag je een flinke slof van uw zuurverdiend geld aan de staat afgeven om in dat bodemloos gat te steken.
‘Daar hebben we toch belastingen op betaald? Eigendom? Ik moet gaan betalen op iets waar ik jaren voor betaald heb? Mijn rekeningen blokkeren? Hoe betaal ik mijn rekeningen?’
Je kan je partner beter laten mummificeren en in de zetel zetten tot ge al uw geld opgemaakt of verstopt hebt om daarna pas je geliefde dood laten verklaren. En gezien begrafenissen uitgesteld dienen te worden, omdat de post staakt doet ge weinig verkeerd toch? Ge spaart stroom van vriezers uit en dat komt ons kleine landje ten goede.
Cru?
Dat kan, maar ook een fucking waarheid.

Martine de Weerdt

Facebook88
Twitter
Follow Me
Tweet