Laatste nieuws:
Danslustigen halen hart op in zaal Flora!

Danslustigen halen hart op in zaal Flora!

De dansmiddag in zaal Flora op Wildert was weer een succes! De diverse generaties konden meedeinen, dansen en zingen op aanstekelijke muziek gebracht door het muzikale duo Marc en Tikke.

Marc en Tikke

Tussen deze optredens door zorgde DJ Tony voor de muzikale ambiance.

DJ Tony

De bekende Huckelbuck bracht een grote groep mensen op de been, die enthousiast en perfect in ritme de beroemde danspassen liet zien.

Echtpaar Irene Buermans en Willy Rennen danste onafgebroken en met onuitputtelijke energie. “Wij dansen heel veel: iedere zondagmiddag in Kruisland en iedere maandagmiddag in Rucphen. Ook dan gaan we achter elkaar door zonder te stoppen.” vertelden ze voor ze weer de dansvloer opgingen.

Irene Buermans en Willy Rennen zijn onvermoeibare dansers
Irene Buermans en Willy Rennen zijn onvermoeibare dansers

Aan het eind van de middag gaf DJ Tony nog zijn impressie van Michael Jacksons liedje Billy Jean, met de bekende Michael Jackson bewegingen inclusief glitterhandschoen.

De nummers Ge moogt naar huis gaan, van Urbanus en De Hoogste Tijd van André Hazes maakten een vrolijk eind aan deze gezellige, drukbezochte middag vol muziek en dans.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Zeer goed