Laatste nieuws:

Carnavalsvereniging Den Heikant viert eerste wagen in 22 jaar!

Carnavalsvereniging Den Heikant was 22 jaar lang een sluimerende vereniging, tot Silvio Van Oevelen en Kris Dingemans vorig jaar met carnaval besloten: volgend jaar staan wij hier ook!
Ze zijn in gang geschoten en de nieuwe vereniging scoorde al meteen door de tweede plaats te bemachtigen bij het Wijkprijskamp en zelfs de eerste plaats bij de plaatbezichtiging.
In oktober begonnen ze aan de bouw van hun wagen voor de Grootste Stoet, die morgen de straten van Essen zal omtoveren tot één groot carnavalsfeest. Dirk De Cock, zaakvoerder van de Brico, stelde een prachtige ruimte ter beschikking, waar met man en macht gewerkt werd aan hun creatie.

Silvio met Dirk De Cock
Silvio met Dirk De Cock

Die is nu af en dat moest natuurlijk gevierd worden! Er waren lekkere snacks, natuurlijk genoeg te drinken en er werd gedanst en gezongen tot in de kleine uurtjes, allemaal rond de nieuwe wagen en Noordernieuws mocht erbij zijn. Vier even mee met deze sfeerbeelden.

LW

Foto’s: team Brico

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook88
Twitter
Follow Me
Tweet