Laatste nieuws:
Brico Essen sluit 30 september definitief de deuren - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_1667u
Dirk met een aantal van zijn medewerkers

Brico Essen sluit 30 september definitief de deuren

Na vijftien jaar de Brico in Essen te hebben beheerd, heeft Dirk De Cock besloten met pensioen te gaan. Een beslissing die hij niet lichtvaardig heeft genomen.

Met hart en ziel

“Al dertig jaar ben ik zelfstandige als franchisenemer voor Brico. Ik ben nu 66 en heb besloten dat het mooi is geweest”, zegt Dirk. “Ik heb mijn werk altijd met hart en ziel gedaan. Elke dag kwam ik uit Brussel hier naar toe. Een hele reis, maar dat heb ik er graag voor over gehad. Maar nu is de tijd gekomen voor een nieuw leven. Mijn twee zoons en mijn broer wonen in het buitenland en die heb ik al zeker twee jaar niet meer gezien. Het eerste dat mijn vrouw en ik dan ook zullen doen, is de familie opzoeken.”

Dirk De Cock - Brico Essen sluit 30 september definitief de deuren - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_1669s
Het zoontje van een van zijn medewerkers bracht een smakelijk cadeautje
Megamoeilijke beslissing

“Mijn werk en de klanten zal ik erg missen. Mijn medewerkers gaan me heel erg aan het hart en dat is andersom ook. Eigenlijk zie ik ze niet als medewerkers, maar als familie. Onderling is het ook een hechte vriendengroep. Al deze dingen maakten de beslissing meer dan moeilijk. De enige reden dat we nooit in Essen zijn komen wonen, is dat we dan zo ver van onze kleinkinderen zouden zitten. Voor die kleintjes zal ik nu ook veel meer tijd hebben. Het was een megamoeilijke beslissing, maar er staat ook veel goeds tegenover.”

NN

Facebook426
Twitter
Follow Me
Tweet