Laatste nieuws:
C.V. De Ossekoppen en Discobar Decibel nodigen je uit voor een benefiet BBQ

C.V. De Ossekoppen en Discobar Decibel nodigen je uit voor een benefiet BBQ

Kom gezellig barbecueën op zaterdag 24 juni! Niet alleen zul je genieten, maar je draagt ook een steentje bij aan de vervanging van de materialen die eind februari werden gestolen, zowel van ons als van Discobar Decibel.

Het wordt een gezellig samenzijn in het Parochiecentrum op de Staesi, met een springkasteel voor de kinderen en de muzikale omlijsting van Dofkapel en Discobar Decibel.
Geniet voor slechts €19,- van lekkere tomatensoep met ballekes, drie heerlijke stukken vlees naar keuze en een uitgebreid koud buffet. Het buffet is onbeperkt, met heerlijke salades, sausjes, brood en nog veel meer. Dit wil je toch niet missen?

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 18 juni. We steken de barbecue om 15:00 aan en gaan door tot 21:00 uur. Op de bestellijst kun je je voorkeur voor tijd en vlees aangeven. Nadien gezellig samenzijn. Wil je meer weten? Kijk voor meer info op www.ossekoppen.be
Tot dan, we verheugen ons erop je te zien!

Voor de mensen die niet kunnen deze dag en toch hun steentje willen bijdragen BE43 8508 1542 1101 Crelan met vermelding BBQbenefiet.

Met de hulp en medewerking van:

CV. STAESI
CV. DE STEENBAKKERS
CV. DEN HEIKANT
CV. DENUIL
CV. DENOEK
CV. TORREP
DOFKAPEL
RAAD VAN ELF

LW

Facebook48
Twitter
Follow Me
Tweet