Laatste nieuws:
Broeder Willy: “Enorm bedankt voor al jullie hulp, jullie zijn geweldig!”

Broeder Willy: “Enorm bedankt voor al jullie hulp, jullie zijn geweldig!”

Twee weken geleden deed Broeder Willy via Noordernieuws een oproep voor huisraad, kleding, … voor de Filipijnen. Het land werd getroffen door tyfoon Goni en op de televisiebeelden zag je hoe zwaar de mensen getroffen waren, hun huisjes stonden zelfs tot aan de nok in het water.

Beduusd van de enorme hoeveelheid reacties

Reden voor Broeder Willy om een grote oproep te doen om deze mensen, die alles kwijt zijn, te voorzien van alle mogelijke voorzieningen, zoals kleding, speelgoed (in zeer goede staat en compleet), borden, pannen, huisraad, … Hij was beduusd van de enorme hoeveelheid reacties hierop. “Het was ongelooflijk”, zegt Broeder Willy. “De telefoon heeft niet meer stilgestaan! Mensen toonden hun gouden hart en hebben heel veel binnengebracht, waar ik enorm dankbaar voor ben. Op dit moment wordt de eerste container geladen, die maandag naar Cebu, Filipijnen verscheept wordt. Met al die goederen kunnen we daar heel veel mensen helpen, die letterlijk alles kwijt zijn geraakt.”

“Mensen, enorm bedankt!”

“Binnen veertien dagen laden we de volgende container, die op maandag 28 december vertrekt. Daar kunnen mensen nog steeds spullen voor binnenbrengen, ze kunnen me bereiken op 0495.777.626. Ik dank iedereen enorm voor alle spullen die ze hebben geschonken! Ze zullen het verschil in de kwaliteit van levens betekenen, voor mensen die niets meer hebben. Mensen, enorm bedankt, jullie zijn geweldig!!”

NN

Facebook74
Twitter
Follow Me
Tweet