Laatste nieuws:
Broeder Willy: “Enorm bedankt voor al jullie hulp, jullie zijn geweldig!”

Dringende oproep van Broeder Willy!

Op dit moment is Broeder Willy, samen met zijn onmisbare vrijwilligers, bezig aan zijn 38ste missiejaar. Dit jaar gaan ze over de 8.000.000 kilo aan hulpgoederen die verzonden zijn.

Zelfs huisjes tot aan de nok in het water

“Momenteel zijn we met ons 38ste missiewerkjaar bezig”, vertelt Broeder Willy. “Dit jaar gaan we over de 8.000.000 kilo aan hulpgoederen die we verzonden hebben. In die 38 jaar missiewerk werd hulp geboden aan vijftig landen. Een van die landen is de Filipijnen. Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, werd getroffen door de tyfoon Goni. Op de televisiebeelden zag je hoe zwaar de mensen zijn getroffen, hun huisjes stonden zelfs tot aan de nok in het water.”

Ze hebben niets meer

“De mensen hebben niets meer, alles is vernield. In december laden we één of twee containers met hulpgoederen voor de getroffen families. Daarom doe ik een beroep op jullie voor kleding, speelgoed in zeer goede staat en compleet. Ook huisraad is zeer welkom, zoals glazen, borden, tassen, bestek kookpotten, pannen, …”

Laat je hart spreken!

“Plaats jezelf in de situatie van de Filipijnse bevolking. Probeer je voor te stellen dat je niets meer hebt, dan zouden jullie ook blij zijn geholpen te worden. Laat daarom jullie hart spreken en laat deze oproep niet zomaar voorbij gaan! Jullie kunnen me contacteren op telefoonnummer 0495.777.626. Uit naam van de Filipijnse bevolking dank ik jullie voor je medewerking en hulp!”

Broeder Willy

Facebook132
Twitter
Follow Me
Tweet