Laatste nieuws:
BMW Meeusen Kalmthout - (c) Noordernieuws.be - DSC_9896u75c

BMW Meeusen verhuist na meer dan 55 jaar naar nieuwe locatie

Eind jaren 50 begon Marcel Meeusen, de vader van Pierre Meeusen, BMW wagens te verdelen en zijn goede reputatie groeide net zo snel als zijn bedrijf. Het is dan ook alweer 31 jaar geleden dat Marcel op de huidige locatie een moderne garage bouwde. En de groei hield niet op, wat de reden is dat BMW Meeusen volgend jaar naar een nieuwe locatie zal verhuizen. Dit voorjaar starten de bouwwerken op het voormalige bedrijfsterrein van Wycam’s aan de Brasschaatsteenweg.

06 BMW Meeusen Kalmthout - Noordernieuws.be - DSC_9775 660

Deze grote stap is noodzakelijk omdat de werkplaats te klein is geworden. In de nieuwe werkplaats zal gewerkt worden met een ‘drive in receptie’. Zo kunnen klant en medewerker meteen de auto nalopen en nagaan welke zaken extra aandacht verdienen tijdens de service beurt. Verder zullen de werkplaatsen voor mechaniek en carrosserie met de laatste technologische evoluties worden uitgerust en zal een eigen carwash (voor intern gebruik) en een aparte pre-delivery afdeling het service niveau nog verbeteren.

Omdat de geschiedenis van BMW Meeusen in Kalmthout ligt, is er bewust voor gekozen om met de nieuwbouw in deze gemeente te blijven. Ook de tweedehandslocatie, die nu gevestigd is aan de Essensteenweg in Kapellen, zal naar het nieuwe pand verhuizen. Alle service is dan gecentraliseerd op één adres wat ook voor de klant alleen maar comfortabeler is.

De verhuis naar de nieuwe locatie is gepland voor volgend jaar zomer. Maar de kwaliteit en klantgerichtheid, die als familiebedrijf van generatie op generatie is opgebouwd, blijft te allen tijde gegarandeerd. Met alle toekomstige uitbreidingen, zal BMW Meeusen nog meer kunnen inspelen op de wensen van zijn klanten, die zoals altijd centraal staan!

www.meeusen.bmw.be
Facebook
Instagram

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook179
Twitter
Follow Me
Tweet