Laatste nieuws:
Menke Meijer - column - (c) Noordernieuws.be

Ben ik blij met mijn toeziende buur?

Menke is de alleenstaande moeder van Abby (14) en Daan (17), die autisme heeft. Zo in het dagelijks leven maakt ze van alles mee. Menke heeft een kat, 3 honden, een aquarium en 3 gifkikkertjes. Menke treedt vaak op met haar moeder Marianne Noble, die blueszangeres is. Marianne Noble eindigde onlangs op de 2de plaats in The Voice Senior. Een talentenwedstrijd gebaseerd op The Voice of Holland en The Voice Kids. Vanaf nu zal Menke ons regelmatig deelgenoot maken van wat haar allemaal bezighoudt.

Ben ik blij met mijn toeziende buur?

Afijn, m’n zwembadje was te lang niet gebruikt en dus groen. Ondanks dat ik een ongeruste buurvrouw had verzekerd dat, door het chloor, er geen organismen in groeiden en ik dus NIET de buurt kon vergiftigen met mijn zwembad. Wat ‘n gezever, een gemiddelde regenton bevat meer organismen dan ‘n chloorzwembad, maar goed, toch maar besloten het bad in z’n geheel te verversen en schoon te maken. (Fijn idee overigens dat buuflief mijn tuin in staart).
En ik kan je verzekeren: dat is verdomme een rotwerk hoor. Maar goed, ‘t is uiteindelijk gelukt. Zeiknat ben ik, van ‘t zweet, het soppen en ‘t laatste restje water er uit scheppen. Dus nu hangt er een wat vreemde combinatie van geur om me heen (zweet, chloor, alg), en ik raad daarom iedereen aan voorlopig even uit mijn buurt te blijven.
Nu spettert er weer heerlijk schoon en ijskoud water mijn zwembadje in. Met een beetje chance is ie morgen gevuld. Kom maar op met die hitte.

Menke

Facebook335
Twitter
Follow Me
Tweet