Laatste nieuws:
JOENG - Kinderkleding - Stationsstraat 115 - Essen - (c) Noordernieuws 2022 - HDB_5893u85
Audry, Melissa en Mats, de zoon van Melissa en gezicht van JOENG

Audry en Melissa starten kledinglijn ‘JOENG’

Au3 Fashion is een begrip in Essen. Deze bekende modezaak van Audry Meeusen opende de deuren op 13 april 2001 in de Stationsstraat in Essen. In 2012 verhuisde ze naar het grote pand op de hoek van de Stationsstraat en Molenstraat.

De kledingcollectie van Audry Meeusen breidde enorm uit en daarmee ook het klantenbestand. Audry wordt al tien jaar bijgestaan door haar nicht Melissa Meeusen, die ’s morgens de winkel open hield als Audry in het rusthuis werkte. Zo bouwde ze een zeer grote ervaring op en kan mensen perfect adviseren bij de aankoop van kleding.

Kinderkleding

“Er werd me al jaren gevraagd of ik geen kinderkleding kon gaan verkopen”, zegt Audry. “Ik was al een pop-up store begonnen met accessoires en sieraden. Het twintigjarig bestaan van mijn kledingzaak viel precies in de coronatijd en was een goed moment om met nieuwe ideeën te spelen. En dan met name over kinderkleding, want daar werd zo vaak naar gevraagd, plus dat dat in Essen amper te krijgen is. Dus ben ik hier met Melissa over gaan brainstormen.”

JOENG - Kinderkleding - Stationsstraat 115 - Essen - (c)Noordernieuws 2022 - HDB_5897s85

Diverse merken

“Mijn eerste reactie was ‘keileuk’”, lacht Melissa. “Ik houd veel van kinderen en kan er goed mee overweg. Om ze dan leuk te kunnen aankleden en de ouders te adviseren, past precies bij mij. De pop-store van Audry is de ideale locatie voor dit concept. We verkopen kinderkleding van de diverse merken, zoals Jack & Jones, Garcia, Kids Only, Someone, Cars, … in de maten 116 – 176.”

JOENG

“Ondertussen zijn we onze eigen kledinglijn voor sweaters begonnen: JOENG. De Essense benaming voor kinderen en jong zijn. Dit wordt uitgebreid met t-shirts en richting de herfst met hoodies en huispakken. We willen de lijn bovendien aanvullen met JOENG sweaters voor volwassenen, voorzien van teksten als: lekker JOENG, rot JOENG, ik zei JOENG, kwas JOENG, … Mensen kunnen dan een sweater met eigen tekst met JOENG bestellen. Nicky, onze vaste werkneemster heeft een grafische opleiding gevolgd en ontwierp ons prachtige logo.”

JOENG Kinderkleding Essen Logo - AU3 2022

Grote interesse

“We zijn pas een week met kinderkleding begonnen, maar de interesse is enorm en de reacties zijn super enthousiast. We zijn enorm trots op ons initiatief en vinden het geweldig dat het zo aanslaat!”

Adres:

Stationsstraat 115
2910 Essen
0472.03.72.30

Openingstijden:
  • maandag gesloten
  • dinsdag, donderdag, vrijdag 09:30-12:00, 13:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00

NN

Facebook399
Twitter
Follow Me
Tweet