Laatste nieuws:
Alle G-sportclubs van Essen promootten zich in 'Zorgstraatje' op Paasmarkt
G-volleybal Dosko Volley Goestingploeg in het G-sportclub kraampje

Alle G-sportclubs van Essen promootten zich in ‘Zorgstraatje’ op Paasmarkt

Omdat het zorglandschap heel versnipperd is, ondervinden veel mensen moeilijkheden om de juiste zorg te vinden. Daarom startten Toon Hamans en Brigitte Van Aert (schepen G-beleid CD&V) in 2019 het initiatief op, om een zorgstraatje te organiseren op de Paasmarkt.

Deelnemers

“In het zorgstraatje brengen we alle zorg- en G-initiatieven samen in beeld en versterken we elkaar”, zeggen Toon en Brigitte. “Deelnemers zesde zorgstraatje waren: De Rommeshoef, De Vlotter, Kindercoach Annick en Kindercoach Griet, Perron-Geluk, Stichting paardrijden Impuls, De Klimclub S&L Zorg, G-sportclubs Essen en een vereniging voor kinderen van verborgen armoede. Uniek dit jaar was het gezamenlijke G-sportaanbod van alle G-sportclubs van Essen.”

Alle G-sportclubs van Essen promootten zich in 'Zorgstraatje' op Paasmarkt 2

Promotie voor G-sportaanbod

G-tennis ETC, G-paardrijden Stal moleneind vzw, G-voetbal KFC Horendonk, G-volleybal Dosko Volley en G-gym Gympuls werkten samen en wisselden elkaar af in het G-sportclub kraampje. Samen maakte ze promotie voor het G-sportaanbod in Essen en deelden ze honderd flyers uit met alle contactgegevens van de 5 Essense G-sportclubs. “We kregen veel positieve reacties van de marktbezoekers. Dat stimuleert ons om te blijven inzetten op de zichtbaarheid van het gezamenlijke zorg en G-aanbod. We hopen dat ons zorgstraatje blijft groeien, zodat we samen zoveel mogelijk mensen de weg naar de zorg kunnen tonen.”

Alle G-sportclubs van Essen promootten zich in 'Zorgstraatje' op Paasmarkt 3

BVA

Facebook51
Twitter
Follow Me
Tweet