Laatste nieuws:
HobNob schrijft nieuw hoofdstuk

HobNob schrijft nieuw hoofdstuk

Jeugdhuis HobNob in Brasschaat was vooral in ‘the ninetiens’ en het begin van ‘the nillies’ de ontmoetingsplek voor de Brasschaatse jongeren. De werking van het jeugdhuis, opgericht in 1977, is ondertussen meer dan 50 jaar oud. Sinds 1998 was het eigen lokaal naast het voetbalveld van KSV Driehoek de ‘place to be’ voor de jongeren uit de regio. De laatste jaren stonden de activiteiten echter op een laag pitje. Mede onder impuls van de jeugdraad wordt HobNob nu gereanimeerd. Een nieuwe bestuursploeg heeft alvast de ambitie om het jeugdhuis terug de ontmoetingsplek voor alle jongeren te maken.

HobNob schrijft nieuw hoofdstuk 2

Next Chapter

Het nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van HobNob wordt geschreven vanaf vrijdag 5 april met het knallend openingsfeest ‘Next Chapter’. Van 20 tot 03 uur is er muziek en ambiance in het jeugdhuis aan de Turfaard 1 in Brasschaat. Om 20 uur mag Sandpit Turtle het publiek opwarmen. Nadien (21 uur) is het de beurt aan DJ Luk, gevolg door Channel 26 (23 uur). Schuurpapier Soundsystem sluit ‘Next Chapter’ af tussen 01 en 03 uur. Kaarten reserveren kan via www.hobnob.be/events en kosten € 3 in voorverkooop (aan de kassa € 5).

‘t Cafeeke

Op 12 april staat een volgende activiteit op het programma, met een knipoog naar het verdwenen ‘Cafeeke’. Drie maanden geleden sloot deze herberg, waar veel jongeren samenkwamen, op de hoek van de Bredabaan en de Prins Kavellei de deuren. Voor andere activiteiten raadpleeg je best de kalender op www.hobnob.be of de social media.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet