Laatste nieuws:
Achterbroek krijgt feest van de eeuw

Achterbroek krijgt feest van de eeuw

Inneke Bosmans, gemeenteraadslid van Open Vld Kalmthout, legde tijdens de gemeenteraad van november een voorstel op tafel om een evenement op poten te zetten als afsluiting van de ‘werf van de eeuw’. Het gemeentebestuur was hiermee akkoord en burgemeester Jacobs doopte het al meteen ‘het feest van de eeuw’.

Het gemeentebestuur begon in 2019 aan de ‘werf van de eeuw’ in Achterbroek. Ook in 2020 wordt er verder gewerkt in de Roosendaalsebaan. “Deze werken hebben een grote impact op de inwoners en handelaars van Achterbroek,” aldus Inneke Bosmans. “Het lijkt Open Vld Kalmthout dan ook gepast deze werken op een feestelijke manier af te sluiten. De gemeente organiseert wel vaker iets na ingrijpende werken, maar wij wilden verder gaan. Zo vroegen we dat er deze keer een samenwerking zou gebeuren met de handelaars van Achterbroek en eventueel nog andere stakeholders. Zo brengen we de buurt dichter bij elkaar en kunnen we de nieuwe verkeersinfrastructuur op een positieve manier inwijden.”
Open Vld Kalmthout kijkt er dan ook naar uit dat het gemeentebestuur binnenkort contact zal leggen met de handelaars van Achterbroek en andere stakeholders om zo’n evenement te organiseren.

Bron en foto: Open Vld Kalmthout

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet