Laatste nieuws:
1op1 Dieet - Gert Van Landuyt - Consulent voor afvallen onder persoonlijk begeleiding - Essen

Afvallen onder begeleiding werkt!

Wil je afvallen onder begeleiding en verantwoord afslanken? Je weer energiek voelen en tevreden in de spiegel kunnen kijken? Dan is het 1 op 1 Dieet zeker iets voor jou! Als zelfstandig consulent en ex-privé kok deelt Gert Van Landuyt graag zijn ervaring en helpt en begeleidt mensen die uit evenwicht zijn wat betreft eetgewoonten.

De personal coach maakt het verschil

“Worstel je met je gewicht, kan je moeilijk tijd vinden om gezond te koken of ben je de weg kwijt in dieetland? Het 1:1 Dieet is flexibeler dan andere dieet-plannen en is het enige dieet dat jou persoonlijke 1 op 1 begeleiding biedt door een eigen consulent. Het dieet wordt dan ook speciaal op jou afgestemd. Als persoonlijke coach stel ik een stappenplan op, voor jou op maat geschreven en begeleid je graag naar een gezond gewicht met een blijvend resultaat. Gezonde voeding komt al snel aan bod en samen met de producten van het 1:1 Dieet kan je een heerlijk en gevarieerd dagmenu samenstellen. Niet voor niets is ons motto ‘Afvallen doen we samen!'”

Afvallen onder begeleiding
“Als gekwalificeerd en onafhankelijk consulent is het mijn doel, met mijn culinaire kennis als kok, mensen te helpen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Snel, efficiënt en verantwoord afslanken met een goede begeleiding, om nadien bewust te kunnen genieten. Ook mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, dankzij de extra opleiding die ik genoot.”
Gert Van Landuyt - 1:1 Dieet en Diabetes consulent
Historie 1:1 Dieet

Het 1:1 Dieet is begonnen als ‘The Cambridge Diet’. De ontwikkeling ervan heeft maar liefst acht jaar in beslag genomen. Het wordt daarom wel eens het best onderzochte dieet ter wereld genoemd. Wist je dat dit dieet al meer dan 35 jaar succesvol wordt toegepast in Engeland? Het is nu ook wereldwijd aan een continue opmars bezig.

Belangrijkste kenmerken van het 1:1 Dieet

De drie belangrijkste kenmerken zijn:

  • opvallend gewichtsverlies;
  • gezond en dus veilig;
  • voor de ‘afvaller’ een formule die makkelijk te accepteren is door zijn eenvoud en de variatie in smaak.
Van diëten naar eten
“Tijdens een intake gesprek bepalen we samen welke stap het beste bij jou past! Er is voor ieder een Stap die past: van alleen 4 CWP producten per dag tot 2 CWP producten, een portie groente, eiwit, fruit en graanproducten. Groenten gaan een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter. In een handig boekje staan alle stappen uitgelegd, met daarbij de tabellen waar je uit kunt kiezen, tips voor het dagmenu en recepten. Nadat je je doel hebt bereikt volgen nog de stabilisatie fase en de gewichtsbeheersing. Beide van groot belang om je bereikte resultaat te kunnen behouden!”
Het 1:1 Dieet - Afvallen doen we samen!
    Gratis 1:1 begeleiding!
Gezond en lekker gaan uitstekend samen!

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Het 1 op 1 Dieet werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012). In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Het 1op1 Dieet Stappenplan met porties

Uitgebreid assortiment 1:1 Dieet

De 1:1 Dieet vervangmaaltijden, die in de schaduw van de universiteit van Cambridge ontwikkeld werden, dienen als hulpmiddel. De maaltijden zijn in regel met de Europese wetgeving, bevatten alle bouwstoffen die een gezond lichaam nodig heeft en staan garant voor een veilige maaltijd. Extra vitaminen of mineralen zijn dus overbodig. Deze maaltijden zijn exclusief te verkrijgen bij de consulent, in een mooi uitgebreid gamma en aan zeer democratische prijzen. Het 1:1 dieet is dus geen proteïne dieet, geen crash dieet, maar een volwaardige lange-termijn oplossing! Er zijn programma’s met 1, 2 of 3 maaltijdvervangers per dag met een zeer breed assortiment: shakes, soepen, repen, maaltijden, smoothies en pap. De producten zijn per stuk verpakt waardoor je heerlijk kunt variëren! Wij hebben ook glutenvrije en lactosevrije producten.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

Je leert over de 7 gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Gert geeft je de hulp die je nodig hebt om je leven blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op gezonde manieren te bereiden.

Gratis begeleiding

Heb je interesse om het 1:1 Dieet te volgen? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens het intake gesprek vertelt Gert je alles over het programma, wat het beste bij je past en bespreken jullie samen het gewenste doel. Het intakegesprek maakt deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en iemands persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden. In de periode dat je vervangmaaltijden afneemt, is de begeleiding kosteloos.

Gert Van Landuyt
Huybergsebaan 56
2910 Essen – Wildert
Alleen op afspraak, tel. 0496 074 274
info@deprivekok.be

Meer weten over het 1:1 Dieet?
Meer weten?
 
 
Meer info vind je op de website van Gert en op facebook.

En durf jij je BMI te berekenen op de website van 1:1 Dieet België?
Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet