Laatste nieuws:
Word jij de nieuwe uitbater van café Volkshuis?

Word jij de nieuwe uitbater van café Volkshuis?

Nu de huidige uitbaters de deur op 31 augustus achter zich dicht trekken, is café Volkshuis op zoek naar een nieuw gezicht achter de toog.

Op zoek naar nieuwe uitbater

Het bericht van de op handen zijnde sluiting viel bij veel mensen rauw op het dak. Maar Drankenhandel Van Oevelen zat niet stil en ging meteen op zoek naar een nieuwe uitbater. “Café Volkshuis is een echt volkscafé, waar een grote verscheidenheid aan verenigingen hun vaste plek hebben”, legt Erik Van Meel van Drankenhandel Van Oevelen uit. “Kaart-, biljart, fiets- en diverse andere verenigingen komen al jaren in het café en natuurlijk alle vaste klanten. Al deze mensen willen graag weer snel in het café zitten, vooral nu je vanaf 1 september weer aan de toog plaats mag nemen.”

Instapklaar

“Het café is snel over te nemen en instapklaar, net als de woonst en de feestzaal die erbij horen. Wil je dit werk doen, dan zijn een dynamische persoonlijkheid en sociale instelling heel belangrijk en natuurlijk ook dat je inzicht hebt in het cafégebeuren. Het is geen 09:00 tot 17:00 baan, vooral de sluitingstijd kan variëren. Maar je bent bij voorbaat al gegarandeerd van een trouwe klantenkring, die graag de gezelligheid op komt zoeken.”

Ben jij de juiste persoon voor deze veelzijdige baan en heb je interesse? Neem dan contact op met Erik Van Meel op telefoonnummer 03.667.2306

NN