Laatste nieuws:
Winnaars Carnavalsprijsvraag zijn bekend!

Winnaars Carnavalsprijsvraag zijn bekend!

Het Carnaval komt steeds dichterbij. Een tijd van genieten, lachen, maar ook de sociale tour die langs rusthuizen, scholen en ziekenhuizen leidt. Een kant van carnaval die niet bij iedereen bekend is en toch zeker zo belangrijk is. Om dit te kunnen doen, moet je een groot hart hebben en een enorm sociaal gevoel.

De Carnavalsprijsvraag was: Carnaval zoals wij het vieren bestond niet altijd in Essen. Wie was de grondlegger, die dit samen met zijn vrienden Armand Quick, Wim Schrooyen en Jos Kusters heeft gecreëerd?
En eigenlijk lag het antwoord voor de hand, want van wie anders kan Jaak Naulaerts deze grote sociale gevoelens hebben geërfd, dan van zijn vader: Henri Naulaerts?

Jaak Naulaerts
Jaak Naulaerts

Van alle inzendingen waren er vier correct en werden ingestuurd door: Ann Francken, Danny Claessens, Rein Lindenbergh en Marly Van Dorst. De winnaars hebben ondertussen bericht gekregen en ontvangen het Carnavalslot met kans op een VVV Waardebon van €125,-. Tevens is het een inkomkaart voor het wijkenbal op 11 februari in zaal Flora, Wildert.

Gefeliciteerd allemaal!

LW

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet