Laatste nieuws:
Wijkvergaderingen in Kapellen

Wijkvergaderingen in Kapellen

Het gemeentebestuur van Kapellen organiseert in maart opnieuw een reeks wijkvergaderingen. Je krijgt een stand van zaken van lopende en toekomstige projecten in de gemeente en in jouw wijk. Bovendien kan je (vooraf) vragen stellen.

Wil je erbij zijn?

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je vooraf in en bezorg je eventuele vragen via www.kapellen.be/e-wijkvergaderingen. Dat kan tot en met vrijdag 1 maart. Wil je enkel iets melden aan de gemeente? Dan hoef je uiteraard niet te wachten op de wijkvergaderingen: dat kan altijd via het formulier op de website https://www.kapellen.be/eloket/formulier/96/melding-doorgeven of via het klantencontactcenter (03 670 29 50).

Wanneer en waar

-Inwoners van de wijk Kapellenbos zijn op maandag 11 maart welkom in ‘t Kerkske, Kapelsestraat 182. De vergadering voor de wijk Putte staat geprogrammeerd op dinsdag 12 maart in Dienstencentrum ‘t Ertbrandje, Ertbrandstraat 239.
-Voor de wijk Hoogboom-Zilverenhoek wordt de vergadering georganiseerd op donderdag 14 maart in de lagere school De Platanen, Bauwinlaan 1.
-De inwoners van de wijk Centrum zijn welkom op dinsdag 19 maart in zaal LUX, Marktplein 1.

Inschrijven is nodig

De vergaderingen beginnen om 19.30 uur. Inschrijven vooraf is nodig via www.kapellen.be/e-wijkvergaderingen. Mensen die digitaal niet vaardig genoeg zijn, kunnen hun inschrijving/vragen op papier bezorgen via de onthaalbalie van het administratief centrum, Bruggeske 1 eveneens t.e.m. 1 maart.

MLH

Foto: © Freepik

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet