Laatste nieuws:
Werken nutsleidingen Roosendaalsebaan bijna afgerond

Werken nutsleidingen Roosendaalsebaan bijna afgerond

De voorbereidende werken van de voorbije maanden zijn er in voorbereiding van de heraanleg van de Roosendaalsebaan met betere en veiligere fietspaden. De grootste werken aan de nutsleidingen op de Roosendaalsebaan zijn intussen afgerond. Alle koppelingen zijn uitgevoerd. Fluvius plaats nu nog de openbare verlichting. Dat zal eind januari 2020 klaar zijn.

Bij het plaatsen van de openbare verlichting blijft de zone waarin de aannemer werkt beperkt. Daarom past de gemeente Kalmthout de verkeerssituatie aan. De tijdelijke, gele lijnen worden verwijderd. De snelheidsbeperking wordt opnieuw 50 km/u. Het parkeerverbod wordt opgeheven langs één kant van de weg. Langs de kant waar de openbare verlichting verder wordt geplaatst, geldt nog een parkeerverbod. De komende weken besteedt de aannemer ook nog aandacht aan de staat van de voetpaden.

In de loop van januari 2020 maakt de gemeente Kalmthout samen met de aannemer de verdere planning op voor de laatste fase van de werken. Het doel is om met daarmee te starten in maart 2020.

Zodra die planning duidelijk is, communiceren we daarover. De buurtbewoners worden eerst geïnformeerd.

INFO: info@hetpluspunt.be, 03 620 22 40

Bron: gemeente Essen
Foto: Pxhere

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet