Laatste nieuws:
De Knorhaan wedstrijd Visroken 2019 - Essen - (c) Noordernieuws.be - HDB_7864u
Archieffoto visrookwedstrijd De Knorhaan 2019

Visclub De Knorhaan organiseert visrookwedstrijd!

Vorig jaar mocht de visrookwedstrijd vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Maar nu is het groene licht gegeven en kan deze smakelijke en vooral gezellige wedstrijd weer plaatsvinden.

Vijf trouwe deelnemers

Zoals altijd wordt de visrookwedstrijd van Visclub De Knorhaan bij café De Meeuw gehouden. Vijf trouwe deelnemers zullen ook dit jaar de strijd met elkaar aan gaan. Lu Claessens, Ludo Somers, Fons Van Dorst, Willy Gabriëls en Rieni Lucassen zullen hun visrookkennis in smakelijke praktijk brengen.

Deskundige jury

De gerookte makrelen worden door een deskundige jury beoordeeld op uitzicht, kleur, geur, smaak en gaarheid. De vorige wedstrijden bewezen dat de visrokers goed weten wat ze doen en dat de uitslagen soms heel dicht bij elkaar liggen. Bij de laatste wedstrijd, in 2019, eindigde Lu Claessens op de eerste prijs en won de Jaap Verkerk wisselbeker.

Wil je gerookte paling of vis bestellen?

Van tevoren kan je gerookte vis en paling bestellen aan de volgende prijzen:
-paling €6,-
-makreel, ongeveer 500 gram per stuk €6,50
-zalmforel €6,-
-forel €2,50
-gebakken kibbeling: dagprijs
De bestelling kan je opgeven bij café De Meeuw, telefoonnummer 03.667.2196 of bij Melissa Meeusen via haar facebookpagina.

Ben je benieuwd wie dit jaar met de Jaap Verkerk wisselbeker gaat lopen? Kom kijken, leer over visroken en geniet van een gezellige middag!

Wanneer: zondag 15 augustus van 13:00 tot 22:00. De prijsuitreiking is doorgaans tussen 17:00-18:00.
Waar: Café De Meeuw, Stationsstraat 90, Essen

NN