Laatste nieuws:
Patrick Verheyden 40 jaar Primavera Essen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_5481u75
Patrick en zijn vrouw Ann

Veertig jaar Primavera!

Veertig jaar geleden begon Patrick Verheyden zijn eerste bloemenwinkel in de Stationsstraat, recht tegenover Optiek Aerden. In 1983 verhuisde de zaak naar de huidige locatie, die in 2014 gesloopt en opnieuw opgebouwd werd.

Gevestigde waarde

Wat altijd opvalt als je Primavera binnenstapt, is de zeer smaakvolle inrichting met prachtige decoraties, die de liefde van Patrick Verheyden voor het bloemistenvak onderschrijven. Veertig jaar geleden startte hij zijn zaak met hulp van zijn ouders en ondertussen is het een gevestigde waarde in Essen. Door de jaren heen heeft hij een vaste klantenkring opgebouwd met veel waardevolle contacten. Want als bloemist deel je veel met je klanten: geboortes, huwelijken, overlijdens, …

Patrick Verheyden 40 jaar Primavera Essen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_5485s

Bloemen in doosjes

Diverse van de oorspronkelijke elementen, die in het begin deel uitmaakten van de inrichting, werden altijd bewaard en staan nu weer in de winkel, als link naar hoe het oorspronkelijk was. “In die tijd waren bloemen in doosjes een rage en zijn nu, na veertig jaar, weer erg populair”, vertelt Patrick. “Dus die heb ik ook staan, met kerstdecoraties, gezien de tijd van het jaar. Voor veel klanten een ‘Weet je nog?’ moment.”

Patrick Verheyden 40 jaar Primavera Essen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_5486s

Met dank aan al mijn trouwe klanten

“Normaal doen we elk jaar een Kerstopendeur en bieden we de mensen wat te drinken aan. Maar in de huidige situatie zou ik dan van iedereen de QR-code moeten gaan scannen. Daarom hebben we voor een leuk alternatief gekozen als verrassing voor elke bezoeker. Mijn grote dank gaat uit naar al mijn klanten, die het mogelijk hebben gemaakt dat ik dit prachtige jubileum mocht bereiken. Omdat ze al die jaren kwamen en bleven komen.”

Patrick Verheyden 40 jaar Primavera Essen - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_5490s

Ook zondag 28 november staat Primavera in het teken van het jubileum en kunt u er terecht van 09:00 – 17:00.
Stationsstraat 45, 2910 Essen

Facebook Primavera

NN