Laatste nieuws:
Patrick Verheyden - Primavera - Essen - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_1126

Patrick Verheyden: ‘Ik heb de klanten zo gemist!’

Woensdag 17:00 maart om 12:00 moesten de winkeliers sluiten. In alle opzichten een vreselijke klap voor de middenstand.

Risicogroep

“Maandag had ik mijn inkopen nog gedaan en dinsdag kwam het bericht dat we moesten sluiten”, vertelt Patrick Verheyden van bloemenzaak Primavera. “Het was vreselijk, een verschrikkelijk iets. O.k., het moest, voor ieders gezondheid. Bovendien moest je je verantwoording nemen, ook naar je gezin toe. Ik had online verder kunnen gaan, maar je werkt met een vers product. Wordt het niet verkocht, dan kun je het weggooien. Daarbij komt dat mijn vrouw en ik tot een risicogroep horen. In al die weken miste ik twee dingen heel erg: het sociale contact met de klanten en mijn bloemen. Het was geen leuke tijd.”

Patrick Verheyden - Primavera - Essen - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_1109

Verlossend bericht!

“De onzekerheid over weer open mogen gaan was slopend en toen kwam het verlossende bericht dat het mocht. Ik was zo blij! Ik verheugde me er enorm op om weer te beginnen! En vanaf vandaag sta ik terug in de zaak, met een mondmasker op en de bloemen verpak ik met handschoenen aan. Maar dat geeft allemaal niet. Ik kan mijn klanten weer begroeten en me met mijn heerlijke beroep bezighouden!

NN

Facebook109
Twitter
Follow Me
Tweet