Laatste nieuws:
Thuishulp Koningshof - Voor Langer Onafhankelijk Wonen

THUISHULP Koningshof zorgt dat mensen langer onafhankelijk zijn en blijven!

Er komt een moment…

Hoe gezond we ook mogen blijven, er komt een moment dat we hulp nodig hebben. Hulp van kinderen, familie en vrienden. Die hulp kan voor de omgeving een grote belasting worden. We worden allemaal steeds ouder, maar de opvang in zowel Assistentiewoningen als Woon-/zorg centra groeit niet in verhouding mee. Daarbij komt dat de huidige generatie 50- en 60- jarigen vaak geen kinderen hebben. Het kringetje van mantelzorgers zal kleiner zijn en ook steeds kleiner worden.

Verhuizen zonder dat het nodig is

Dat is vaak de reden dat uiteindelijk de beslissing wordt genomen om te verhuizen naar een woon-/zorgcentrum terwijl dit vaak niet eens nodig is! Want met hulp en ondersteuning kunnen mensen veel langer en veilig in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. Voor die ondersteuning kunt u terecht bij THUISHULP Koningshof. De medewerkers van THUISHULP Koningshof zijn zeer betrokken mensen die u bijstaan en de hulp bieden die uw dierbaren nodig hebben. Zij ondersteunen licht huishoudelijk werk in huis en tuin, zorgen voor fijn gezelschap en willen vooral eenzaamheid voorkomen. Door op deze manier hulp te bieden, zullen ze u enorm ontlasten en zal er een zorg van uw schouders vallen.

Bijstand op vrijwel alle vlakken

Uw familielid wordt bijgestaan op familiaal én professioneel gebied. Want stel dat er sprake is van een hospitalisatie, ziekte of tijdelijke-/langdurige hulpbehoevendheid, dan behoren waak- en slaapdiensten ook tot de mogelijkheid. Zodat iemand ’s nachts niet alleen is en er geen aanspraak gemaakt hoeft te worden op de mantelzorgers, wat een enorm gerust gevoel zal geven.

Een gerust gevoel voor de mantelzorgers

Van tevoren wordt er uitgebreid kennis gemaakt en gekeken op welk vlak de hulpbehoefte ligt, zodat THUISHULP Koningshof precies kan leveren waar de klant nood aan heeft. Want misschien is er minder behoefte aan, bvb. huishoudelijke hulp, maar wel aan gezelschap en aandacht. Een vertrouwenspersoon met wie een vriendschapsband kan worden opgebouwd. Iemand die luistert, begrip toont en die de privacy nooit zal schenden. Het is voor de kinderen en mantelzorgers ook een geruststellend gevoel, dat er een vertrouwd persoon langsgaat, die tevens perfect een overzicht heeft én behoudt.

De zorg voor onze klanten staat op de eerste plaats!
Natuurlijk kan de vaste vertrouwenspersoon ziek worden of op vakantie gaan. Geen probleem, er wordt meteen vervanging geregeld met dezelfde expertise en betrokkenheid. Vervoer nodig om naar het ziekenhuis of de tandarts te gaan? Voor THUISHULP Koningshof is dit allemaal geen probleem, want de persoonlijke service voor onze klanten staat bij ons op de eerste plaats. Samen zoeken we naar de beste oplossing, die perfect aansluit bij elke nood en wens.
Elke vraag is uniek. Het antwoord steeds op maat.
 
Thuishulp Koningshof, ook voor vervoer
Thuishulp Koningshof, ook voor vervoer

 
Wenst u meer info die u rust en ademruimte zal geven, of wenst u een afspraak? Neem dan zeker contact op via thuishulp@residentie-koningshof.be, of 0492/722 240 of 03/294 18 00.

Benader een ieder zoals je zelf benaderd wil worden
Facebook30
Twitter
Follow Me
Tweet