Stem voor Kalmthout als fietsgemeente 2020

Stem voor Kalmthout als fietsgemeente 2020

In september start de verkiezing van de ‘Fietsgemeente/-stad 2020’. Dat gebeurt via een online publieksenquête die je kan invullen van vrijdag 20 september tot donderdag 31 oktober 2019. De verkiezing is een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) in samenwerking met de Fietsersbond en Het Nieuwsblad.

Wie buiten de prijzen valt, hoeft niet te treuren. Elke stad of gemeente krijgt sowieso een Fietsrapport, ingevuld door de fietsers in hun stad of gemeente. Dat zorgt voor mooi vergelijkingsmateriaal met de vorige jaren én geeft een goede indicatie over hoe het fietsbeleid nog verbeterd kan worden.

Ook in Kalmthout doen we graag mee in de race om de titel van ‘Fietsgemeente 2020’. Als groene gemeente – én een van de weinige die over een heuse fietsostrade beschikken – gaan we graag de uitdaging aan.

Helpen jullie mee om de titel te veroveren? Stem dan vóór donderdag 31 oktober 2019 op http://www.fietsgemeente.be! De winnaar wordt uitgeroepen op het Fietscongres dat plaatsvindt op 2 juni 2020. De winnaar gaat naar huis met een cheque van 50.000 euro … en met een mooie titel! Stemmen maar!

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!