Stem voor Wuustwezel als Fietsgemeente 2020!

Is Wuustwezel jouw favoriete fietsgemeente? Neem dan van 20 september tot en met 31 oktober 2019 deel aan de online publieksenquête.

Dit jaar start de verkiezing van fietsgemeente 2020 met een totaal nieuwe formule. Deze editie kiest het grote publiek de winnaars via een grootschalige online enquête die loopt van 20 september tot 31 oktober 2019.

20 vragen over fietsbeleving, -infrastructuur en -communicatie

Alle fietsers in Vlaanderen worden uitgenodigd om twintig vragen over fietsbeleving, fietsinfrastructuur en -communicatie te beantwoorden. Op basis van die resultaten worden per categorie (klein – middelgroot – grote gemeente) drie genomineerden kenbaar gemaakt. Vervolgens gaat een externe jury ter plaatse bij de genomineerde gemeenten voor een quick scan en een terreinbezoek. Op het fietscongres van 26 mei 2020 wordt dan per categorie de winnaar kenbaar gemaakt.

Stem voor Wuustwezel als Fietsgemeente 2018

Een fietsrapport voor Wuustwezel

En winnaar of niet, elke gemeente krijgt sowieso een fietsrapport, ingevuld door de fietsers in de gemeente. Kortom, deze verkiezing wordt een nieuw instrument voor een beter (lokaal) fietsbeleid.

Meer info
www.fietsgemeente.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!