Laatste nieuws:
spetterende-optredens-bij-benefiet-voor-broeder-willy

Spetterende optredens bij benefiet voor Broeder Willy

Op zaterdag 15 oktober organiseerde Het gulle hart een benefiet voor Broeder Willy, zodat hij zijn missiewerken voort kan blijven zetten.

Broeder Willy zamelt reeds 34 jaar kledij, huisraad, bouwmaterialen en nog veel meer in, om per container te versturen naar gebieden die getroffen werden door natuurrampen e.d. Gedurende deze lange periode heeft hij containers verstuurd naar +/- 48 landen met in totaal meer dan 6.000.000 kilo goederen. Daar het versturen van containers wereldwijd geld kost en hij niet onder de kilometerheffing van de regering uit kan, kan Broeder Willy elke cent goed gebruiken. De kosten worden reeds zoveel mogelijk gedrukt door te werken met vrijwilligers, waar hij heel trots op is!

“In maart heeft Het gulle hart contact met me opgenomen in verband met het organiseren van dit benefiet. Ik heb ze toen verwezen naar de directeur, Dirk Goorden, omdat we de ruimtes van het College en zijn faciliteiten normaal niet uitlenen.” vertelt Broeder Willy, “Ik treed normaal niet graag op de voorgrond, maar was en ben heel dankbaar voor dit gebaar. Ze hebben zelf contact gelegd met alle groepen en verenigingen. Ik heb alleen hoeven helpen met de inrichting van de sportzaal. Ik ben heel blij met deze steun, zodat ik mijn roeping kan blijven volgen: het helpen van de allerarmsten in de wereld. Ik hoop dat ik dit nog heel lang mag blijven doen!”

“Het gulle hart doet in principe hetzelfde,” vertel Paula Boden, die samen met haar broer Dirk deze benefiet organiseerde, “de roeping van Broeder Willy sluit naadloos aan bij onze filosofie. Wij volgen ons hart en dat ligt bij de minderbedeelde mensen. Ook de groepen en verenigingen die hier vandaag optreden laten hun goede hart zien en doen dit gratis.”

Op de grote foto: Broeder Willy met Dirk en Paula Boden

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Bedankt om langs te komen op onze benefiet en Broeder Willy zo in de kijker te zetten zodat hij zijn werk voort kan doen.

    Graag hadden wij zelf de foto’s van u ontvangen om mee in ons archief te kunnen steken. Hartelijk dank nogmaals voor de fijne samenwerking.

    Vriendelijke groeten,
    Paula