Laatste nieuws:
Sociale kruidenier bezorgt betaalbare voeding

Sociale kruidenier bezorgt betaalbare voeding

De Sociale Kruidenier en Lokaal Bestuur van Wuustwezel slaan de handen in elkaar om betaalbare voeding te leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben.

Klanten van het OCMW kunnen elke week een pakket droge voeding, onderhouds- en hygiëneproducten bestellen voor een scherpe prijs. Tijdens de coronacrisis wordt het pakket bij de mensen thuis afgeleverd. Een vrijwilliger van de Sociale Kruidenier belt aan bij de mensen en zet de doos voor de deur. Zo vermijden ze direct contact en blijft het veilig.

Normaal levert de sociale kruidenier ook verse voeding, maar dat is momenteel niet mogelijk vanwege het warme weer. De medewerkers kunnen namelijk niet garanderen dat de verse voeding op de juiste temperatuur blijft. Verder blijft de werking van de Sociale Kruidenier hetzelfde als voorheen. De klanten moeten hun bestelling voor zondagavond doorgeven. Op donderdagnamiddag worden de voedingswaren geleverd.

Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van de Sociale Kruidenier, dan kan je contact opnemen met de sociale dienst van het OCMW op het nummer 03 633 52 10.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet