Laatste nieuws:
Raf Van Brussel - Brussels By Night - Optreden DiaBeats - (c) Noordernieuws.be 2019 - HDB_8812 - 80

Schitterend optreden Raf Van Brussel bij DiAbeats

Gisteravond, zaterdag 12 oktober, was het geweldige evenement DiAbeats in de zaal van café Rex, georganiseerd door Inge Taeymans van DiAwareness vzw.

Begrip voor diabetes type 1

Het was de tweede keer dat Inge DiAbeats organiseerde, om begrip te creëren voor diabetes type 1. Daarnaast was het evenement ook bedoeld om geld in te zamelen voor het onderzoek naar genezing van de aandoening en deze een financiële injectie te geven.

Geweldige show!

Raf Van Brussel, radio DJ van Joe FM, zijn coverband ‘Brussels by Night’ en frontvrouw Karen Yperman zetten een geweldige show neer. Ze wisten het publiek helemaal mee te slepen en op te zwepen, het was fantastisch om dit mee te kunnen maken. Een gemiste kans voor iedereen die niet geweest is! De afterparty werd gedaan door DJ Hans van, onder andere, Pré Soiree, Café Modeste en de Moose Bars.

Toon je goede hart

Misschien had je er graag bij willen zijn om zo, buiten genieten, ook het benefiet te steunen. Dit kan nog steeds. Je kan altijd een donatie doen op BE50 7512 0795 6118 op naam van DiAwareness vzw.

LW

Lees ook ons eerder verschenen artikel over Diabetes type 1

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook148
Twitter
Follow Me
Tweet