Laatste nieuws:
Recyclage Debacker en Zoon - Actie De Warmste Week - (c) Noordernieuws.be - HDB_1324s80

Recyclage Debacker steunt stichting ALS

Op 11 september startte Recyclage Debacker een actie om geld in te zamelen voor de stichting ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). ALS is een ziekte die in de hersenen en het ruggenmerg ontstaat. Op dit moment is de aandoening nog steeds ongeneeslijk en zelfs dodelijk.

De Warmste Week

Nadat Yoni Debacker op de radio de aankondiging hoorde voor ‘De Warmste Week’ is hij met zijn vader Frank gaan brainstormen over welk goed doel ze zouden steunen. Hun keuze viel al snel op stichting ALS, omdat iemand in hun directe omgeving door deze vreselijke ziekte werd getroffen. Er werd een speciale bak op het terrein geplaatst, waar klanten hun oude metalen en accu’s ten bate van de actie konden deponeren. Zelfs vandaag, op de laatste dag van de actie, heeft een groot bedrijf uit Antwerpen nog 11.180 kilo gebracht.

Dank aan de klanten

“Er is in totaal 20.274 kilo metaal binnengebracht. We hebben op deze manier maar liefst €4380,- in kunnen zamelen, een bedrag dat we integraal aan stichting ALS zullen schenken”, zegt Yoni. “We willen al onze klanten enorm bedanken, want zonder hun geweldige steun was dit nooit gelukt!”

LW

Facebook370
Twitter
Follow Me
Tweet