Laatste nieuws:
Recht uit de hel

Recht uit de hel

Els Adams, oprichtster van Stichting Dier en Project in Nispen heeft al die redenen al gehoord, tot in het bizarre toe. Samen met haar partner Jan Visser vangt ze moeilijke en onplaatsbare dieren op en verzorgt ze. Ook geeft ze alle nodige medische zorg en als ze niet geplaatst kunnen worden, om wat voor reden dan ook, mogen ze daar blijven tot ze overlijden. Els maakt op het gebied van dieren de meest bizarre dingen mee en zal ze vanaf nu regelmatig met ons delen.

In veertien dagen tijd 21 honden het vege lijf redden kan niet zonder heel veel mensen die hulp bieden. Dank daarvoor! Helaas hoort daar een berg administratie bij. Schrijf ik een hondje over, ze is rechtstreeks uit de hel afkomstig, zie ik op de laatste pagina van haar paspoort een poëzieplaatje en is er met bibberig handschrift geschreven: voor me allerliefste hondje. Ik hoop dat het je goed gaat.
En op zo’n moment breekt mijn hart…. Ik heb met haar in mijn armen de vervangende tranen geplengd!

Recht uit de hel

EA

Facebook84
Twitter
Follow Me
Tweet