Laatste nieuws:
Eindelijk...

Eindelijk…

Els Adams, oprichtster van Stichting Dier en Project in Nispen heeft al die redenen al gehoord, tot in het bizarre toe. Samen met haar partner Jan Visser vangt ze moeilijke en onplaatsbare dieren op en verzorgt ze. Ook geeft ze alle nodige medische zorg en als ze niet geplaatst kunnen worden, om wat voor reden dan ook, mogen ze daar blijven tot ze overlijden. Els maakt op het gebied van dieren de meest bizarre dingen mee en zal ze vanaf nu regelmatig met ons delen.

Eindelijk… Na zes lange jaren van dragen, baren en zogen onder de meest gruwelijke omstandigheden ben je bevrijd uit de ware hondenhel. Al ruim een jaar geleden liet ik je noodgedwongen achter, spookte je door mijn hoofd, leefde je al in mijn hart. Maar sinds vanochtend ben je hier! De eerste naam die ik kan bedenken is Feestje, want ondanks het trieste verleden ben je een feestje om in ons midden te hebben.

Eindelijk...

Jeanet en ik hebben twee teilen vol stinkende klitten weggeknipt/weggeschoren. We hebben je gewassen, je hebt een baarmoederontsteking maar wij hebben de antibiotica. Verder nog een blaasontsteking en je oren zitten vol prut. Aanstaande maandag naar tante Sofie voor een behandelplan maar we kunnen wel alvast beginnen met genieten…

Eindelijk...
Eindelijk...

EA

Facebook120
Twitter
Follow Me
Tweet