Laatste nieuws:
Muzarto zwaait leerlingen uit ‘See you in September’

Muzarto zwaait leerlingen uit ‘See you in September’

Ook voor leerlingen die les volgen op academies was het een bizar laatste trimester van het schooljaar omwille van het Coronavirus. Les vanop afstand was ook hier de norm, met wisselend succes.

Videoboodschap

De Academie voor Muziek, Woord en Dans Essen-Kalmthout – kortweg Muzarto – steekt daarom haar leerlingen een hart onder de riem met een videoboodschap en laat weten dat de school staat te popelen om hen in september terug te zien in, hopelijk, normale omstandigheden. De school gaf haar leerlingen de opdracht om een foto van zichzelf te maken waarop ze zwaaien naar de camera. Muzarto verzamelde deze foto’s en maakte hiervan een korte video met daarbij muzikale ondersteuning van de leerkrachten van de afdeling jazz-pop-rock. Zij speelden een eigen versie in van het nummer ‘See You in September’. Afgelopen maandagavond werd deze video online geplaatst op de Facebookpagina van de school om zoveel mogelijk leerlingen van de academie te bereiken.

’See You in september’

De leerlingen van Muzarto wuiven het jaar uit met muzikale ondersteuning van leerkrachten JPR. Speciale dank aan Astrid Van de Moortel en Tom Suykerbuyk.

Geplaatst door Muzarto, Academie voor muziek, woordkunst-drama en dans op Maandag 29 juni 2020

Bron en beeldmateriaal: Muzarto

Facebook38
Twitter
Follow Me
Tweet