Laatste nieuws:
Arboretum Kalmthout - Miss Hamamelis verkiezing 2020

Miss Hamamelis, een verkiezing in geuren en kleuren

De parking was te klein bij het arboretum in Kalmthout. Er waren veel bezoekers en een groot aantal deelnemers, die dit jaar aan de Miss Hamamelis verkiezing in het arboretum in Kalmthout meededen.

Rondleiding onder stralende zon

Onder een stralende zon toonde een waaier aan bomen en planten de eerste lentetekens in hun winterpels. De Hamamelis (toverhazelaar) steelt de show met de vele kleuren doorheen heel het park. Maar ook de sneeuwklokjes en dinosaurusboom (Wolleminobilia), waarvan men er onlangs nog redde van het vuur in Australïë, trok onze aandacht. De bijtjes zoemden rond onze oren en de gidsen deden hun best alle vragen te beantwoorden en ons de prachtige tuin te beschrijven.
Wist je dat er maar één recht straatje loopt door het arboretum?

153 Arboretum Kalmthout - Miss Hamamelis verkiezing 2020 - (c) Noordernieuws.be - 51

Prijsuitreiking

Om 15:00 uur was het dan zover: de prijsuitreiking. Rita en Milou waren de grote winnaars en maar wat trots op hun Hamamelis. Milou poseerde graag nog eens voor ons aan de piano in de gezellige cafetaria. Haar prijs was voor de papa en mama, want voor een flesje wijn was ze nog te jong. Maar dat zal zeker gecompenseerd worden met limonade.

De Hamamelisfeesten lopen nog tot 29 februari. De moeite waard om van de rust en de natuurpracht te genieten.

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook36
Twitter
Follow Me
Tweet