Laatste nieuws:
Willy Lodewijckx en Jose - Volkshuis Essen - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_0020u

Bedankt Willy, het ga je goed!

Café Volkshuis puilde gisteravond uit van de mensen. Het was immers de laatste dag dat Willy Lodewijckx achter de toog zou staan. Een emotionele avond, voor zowel Willy als de klanten.

Tijd voor een nieuw leven

Na bijna 23 jaar café Volkshuis te hebben uitgebaat, is het tijd voor een nieuw leven. Samen met zijn José gaat Willy nu tijd maken voor familie, vakanties en diverse activiteiten. Maar hij neemt afscheid met pijn in zijn hart, want hij weet dat hij zowel het werk als de klanten heel erg zal missen.

Een emotionele avond

Jokke Hennekam maakte een prachtgedicht en een pakkend afscheidslied. Een emotioneel moment voor Willy, maar niet alleen voor hem. Ook voor heel wat klanten die een hechte vriendschap hebben opgebouwd met deze sympathieke man. Voor die mensen was het niet ‘op café gaan’, maar op bezoek gaan bij een goede vriend.

Vanaf vandaag is het café gesloten tot 8 februari. Dan wordt het café om 19:00 overgedragen aan Wendy Ommeganck. Daarna zal Willy soms even bijspringen, dus helemaal definitief is het afscheid gelukkig niet.

Bedankt Willy, geniet samen met José van je welverdiende pensioen!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook301
Twitter
Follow Me
Tweet