Laatste nieuws:
KVLV verandert van naam en heet voortaan Ferm - Noordernieuws.be 2020

KVLV verandert van naam en heet voortaan Ferm

Vrouwenvereniging KVLV verandert na een halve eeuw van naam en koos voor Ferm. Die nieuwe merknaam deelt ze met een aantal van haar dochters. Gezinsondersteunende diensten, ontstaan uit groeiende maatschappelijke noden rond zorg zoals Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang, Puuur Huishoudhulp … Vandaag zijn ze één krachtig netwerk met een nieuw verhaal.

Ferm komt tegemoet aan wat vrouwen vandaag vooral willen. Meer balans in het leven, minder zorgen, meer vrije tijd. Vrouwen van Ferm zien geen toekomst in verzuring, maar gaan voluit voor ‘verzoeting’. Ze werken liever mee aan een warme samenleving waar plaats is voor verschil. Maar laten ook hun stem horen wanneer het nodig is. Ferm zorgt voor meerwaarde in het leven van mensen.

De naamsverandering ging niet ongemerkt voorbij. Met een nachtelijke stunt op 25 januari verraste Ferm de inwoners van verschillende dorpen en al haar leden met een mooie mat aan de voordeur. 100.000 matten zijn verspreid! Matten die uitnodigen om buiten te komen en mee te genieten van het aanbod van Ferm. Matten die ook symbool staan voor de vele diensten van Ferm die in huis komen, om zorg uit handen te nemen. Ferm heeft in onze gemeente in vier afdelingen, Essen, Horendonk, Wildert en Hoek en ook hier kreeg elk lid kreeg dit weekend een mooie deur mat om zo Ferm te verwelkomen!

Bij de Ferm-groep(en) vinden vrouwen een boeiend en afwisselend aanbod aan activiteiten. Fijne ervaringen en inspirerende ontmoetingen, een echte adempauze tussen alle dagelijkse beslommeringen door. Ze vinden er een netwerk dat hen draagt en, als ze er zin in hebben, ook kunnen helpen dragen. Ferm heet alle vrouwen hartelijk welkom.

Meer info op www.samenferm.be

Facebook72
Twitter
Follow Me
Tweet