Laatste nieuws:
Mini-ondernemingen palmen Promenade in

Mini-ondernemingen palmen Promenade in

Een dertigtal mini-ondernemingen zullen op zaterdag 24 februari vanaf 10 uur in Shopping Promenade in Kapellen hun aanbod voorstellen. Allen nemen ze met hun klasgroep of school van het secundair of hoger onderwijs deel aan een Vlajo-traject. Vlajo – wat staat voor Vlaamse Jonge Ondernemingen – is een organisatie die met steun van de Vlaamse overheid en het bedrijfsleven jongeren stimuleert om hun talenten tot creatief ondernemen optimaal te ontwikkelen. Via de Vlajo-programma’s worden jongeren klaar gemaakt voor een betere instap op de arbeidsmarkt van morgen. Daarnaast stimuleert Vlajo ook het contact tussen scholen en bedrijven.

Mini-ondernemingen palmen Promenade in2

Ondernemers van de toekomst

De jongeren – de ondernemers van de toekomst – tonen in hun standjes ook dit jaar weer innovatieve, duurzame, originele, toffe en leuke producten. Ze zetten alvast hun beste beentje voor om alles leuk te presenteren en maken gebruik van hun optimale verkoopskills en dingen mee naar enkele mooie prijzen uitgereikt door het gemeentebestuur van Kapellen. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle stands en om 17.30 uur worden de laureaten bedacht met een prijs.

Pop-up

Vanaf deze week tot en met 16 maart opent Vlajo ook opnieuw een pop-up-winkel in het shoppingcentrum waar enkele mini-ondernemingen hun projecten zullen voorstellen.

MLH

Foto: C Freepik & VLAJO

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet