Laatste nieuws:
Meer dan 350 deelnemers voor zesde Wuustwezelse ondernemersavond

Meer dan 350 deelnemers voor zesde Wuustwezelse ondernemersavond

Wuustwezelse ondernemers en zelfstandigen verzamelden donderdagavond aan de historische Verellen-site in Gooreind voor de zesde ondernemersavond van het lokaal bestuur Wuustwezel. Meer dan 350 gasten tekenden present voor het netwerkevenement.

Meer dan 350 deelnemers voor zesde Wuustwezelse ondernemersavond 2

Netwerkgelegenheid

Het mooie bedrijfspand van Metec Belgium, Plasticor-Infra en Traffimex zorgde voor een geschikt decor voor deze netwerkgelegenheid. Voor velen was het een eerste kennismaking met wat zich achter de historische gevel van de voormalige sigarenfabriek bevindt. Na speeches van burgemeester Dieter Wouters (CD&V), schepen Pieter Cools en de gastheren, was er ruim voldoende tijd om te netwerken en bij te praten bij een hapje en een drankje. Verder waren er infostands van Voka, Unizo, Landelijke Gilden, Unizo, 100% Lokaal en Monnikenheide-Spectrum.

Meer dan 350 deelnemers voor zesde Wuustwezelse ondernemersavond 3

Lokale samenwerkingen

De bijeenkomst stond in het teken van netwerken en het bevorderen van lokale samenwerkingen. “Deze avond bood deelnemers een uitgelezen kans om eerste contacten te leggen of elkaar beter te leren kennen”, vertelt schepen van lokale economie Pieter Cools (CD&V). “Verder was dit event een platform voor ontmoetingen met vertegenwoordigers van o.a. Voka, Unizo en de landbouwsector. Een nieuwe samenwerking met het platform 100% Lokaal werd aangekondigd, net als een ambitieus plan voor vergaande digitalisering van het lokaal bestuur. Een grote stap vooruit in onze dienstverlening”, aldus schepen Pieter Cools.

Bron en foto’s: Lokaal bestuur Wuustwezel

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet