Laatste nieuws:
Eerste Antwerpse Zorgboetiek opent in Kapellen

Eerste Antwerpse Zorgboetiek opent in Kapellen

Zorgboetiek Kapellen opent officieel haar deuren voor het publiek. Daarmee vestigt LM Plus, het grootste liberaal ziekenfonds, haar allereerste Zorgboetiek in provincie Antwerpen.

Handigstehulpmiddelen

Deze gloednieuwe winkel van Zorgboetiek vond een stek in Kapellen langs de Dorpsstraat 72. Je kan er terecht voor de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. “Iedereen kan er hulpmiddelen aankopen, leden van LM Plus ziekenfonds genieten van 15% ledenkorting”, zegt Martine Smits, winkelverantwoordelijke Zorgboetiek Kapellen.

Persoonlijkedienstverlening

Tot nu toe waren er in provincie Antwerpen enkel afhaalpunten voor de webshop van Zorgboetiek. Daarnaast zit er een Zorgboetiekpunt in de LM Plus-kantoren van Hemiksem, Mechelen, Boom en Lier. “Met dit volledig uitgeruste filiaal in Kapellen willen we verder inzetten op persoonlijke dienstverlening en advies op maat voor onze klanten in provincie Antwerpen”, duidt Inge De Rauw, verantwoordelijke bij Zorgboetiek.

Verpleegkundige

Martine Smits staat aan het roer van de nieuwe Kapelse zorgwinkel. Na negen jaar sloot ze de deuren van haar eigen zaak, een kaaswinkel in buurgemeente Brasschaat. Martine is verpleegkundige van opleiding en toen ze las dat er een zorgwinkel in het centrum van Kapellen zou openen, stelde ze zich meteen kandidaat. “Met enorm veel enthousiasme sta ik klaar om alle klanten te helpen met hun specifieke hulpvraag”, vertelt Martine.

Ruimassortiment

Zorgboetiek biedt een ruim assortiment voor jonge ouders, baby en kind, sporters en hulpbehoevenden. Zo vind je er items voor dagelijkse verzorging, slaapcomfort, borstvoeding, meetinstrumenten, rollators, incontinentiemateriaal, noem maar op. Meer op www.zorgboetiek.be.

Foto: Rani Poppe

Bron: LM Plus ziekenfonds en Zorgboetiek

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet