Laatste nieuws:
GZA Medewerkers De Bijster dansen de Jeruselema - Noordernieuws.be 2020 - HDB_2080u

Medewerkers WZC De Bijster dansen de ‘Jerusalema’

Medewerkers van Leefgroep 6 van WZC De Bijster wilden wat positiviteit brengen in deze moeilijke tijd en besloten de ‘Jerusalema’ te dansen. Ze spoorden zoveel mogelijk collega’s van alle afdelingen aan om mee te doen, waar breed gevolg aan werd gegeven.

Zo’n 45 deelnemers voor dit geweldige initiatief

De medewerkers van Leefgroep 6 kwamen met het initiatief de ‘Jerusalema’ te dansen en zijn ruim een week geleden begonnen met oefenen, in groepsverband en thuis. Van tevoren was bij de directie toestemming voor dit initiatief gevraagd, die 100% achter dit geweldige idee stond. Thuis filmden ze zichzelf en stuurden elkaar via WhatsApp de filmpjes toe, zo moedigden ze elkaar aan. Bij WZC De Bijster werd in de binnentuin geoefend, waar de bewoners van achter de ramen konden kijken, zodat er eigenlijk voor hen al werd opgetreden. Vanavond was het zover en zo’n 45 medewerkers van alle afdelingen namen deel aan deze zo populaire dans en zetten letterlijk hun beste beentje voor. De enthousiaste directie motiveerde de andere woonzorgcentra van GZA om dit geweldige initiatief over te nemen. Morgen treden medewerkers bij Sint-Vincentius op en andere woonzorgcentra zullen dit voorbeeld volgen.

Het was een vrolijk optreden en niemand trok zich iets aan van de regen, die precies toen begon te vallen. Buren waren uitgenodigd om te komen kijken en genoten van het enthousiaste gebeuren. “We hebben briefjes in de brievenbus van de buren gestoken om te komen kijken”, vertelt Sharon Van de Pas. “Want al deze geweldige buren stonden tijdens de lockdown elke avond voor ons te applaudisseren!”

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook1.1k
Twitter
Follow Me
Tweet