Laatste nieuws:
Mag ik me even voorstellen Mijn naam is Deejay

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Deejay

Of kortweg gezegd: DJ. Ik kan je geen pootje geven om kennis te maken, want ik heb er maar drie, dan val ik om. Is dat zielig? Bij mij niet. Maar laat ik eerst wat meer over mezelf vertellen. Mijn vorige baasjes deden me weg, omdat ze te weinig tijd voor me hadden. Hoe vind je die? Dan begin je toch niet aan een hond? Dieren hebben aandacht en tijd nodig, allemaal. Anders moet je een goudvis nemen.

Mag ik me even voorstellen Mijn naam is Deejay

Hier in Canina hebben ze oog voor detail en het eerste dat ze opviel, was dat mijn achterpoot zo raar draaide. Ze hebben me laten onderzoeken en toen bleek dat die poot vol pinnen en bouten zat, aangebracht bij een nutteloze operatie. En ik maar pijn lijden! De enige oplossing was mijn poot amputeren. Maar wat een opluchting was dat! Ik had ineens nergens meer last van, kon weer een goede wandeling maken en met een goede wandeling bedoel ik lekker doorstappen. Niet bij iedere boom blijven hangen en als er een speels teefje bij is kan ik gerust stellen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ik geniet enorm van zo’n wandeling en als er dan ook nog gespeeld wordt, kan mijn dag niet meer stuk.

Mag ik me even voorstellen Mijn naam is Deejay

Als ik dan weer thuiskom ga ik lekker rusten. Een betere combinatie kan er niet zijn toch? Buiten lekker dingen doen, binnen heerlijk rustig zijn. Vind jij dat ook zo leuk? Maar ik moet nog wel een geheimpje verklappen: ik kan niet tegen pijn. Nu houdt niemand daarvan, maar met dat gedoe met die bouten en pinnen, heb ik mijn deel echt wel gehad en ik wil gewoon geen pijn meer lijden. Ben jij een echte baas, iemand die op een vriendelijke, lieve manier streng is? Dan denk ik dat we elkaar gevonden hebben en een fijne vriendschap kunnen opbouwen. Bel eens op, dan kunnen ze je vertellen dat ik niet gejokt heb!

Mag ik me even voorstellen Mijn naam is Deejay

Wil je meer weten over onze geweldige, vrolijke en speelse Deejay? Neem dan contact op met dierenasiel Canina.
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook75
Twitter
Follow Me
Tweet