Laatste nieuws:
Mag ik even bij jou wonen? - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_8310

Mag ik even bij jou wonen? *UPDATE!*

*UPDATE* Dit lieve poesje heeft naar aanleiding van onderstaand artikel een gouden mandje gevonden! Er waren een behoorlijk aantal geïnteresseerden voor dit dametje en ze is ondertussen verhuisd naar haar nieuwe baasjes. We wensen haar heel veel liefde en een spoedig herstel toe!

———-

Mag ik even bij jou wonen?

Nu praat ik een beetje moeilijk, want ik heb een gebroken kaak en die is gezet met een metalen ‘achtje’. Maar ik ga toch proberen te vertellen wat er is gebeurd. Ik woonde al een poosje op straat en daarom werd gedacht dat ik een wilde kat was. Maar ik hou juist van mensen! Heel veel! Ik liep afgelopen week ’s nachts op straat, ik zocht eten en drinken, en toen was er ineens een klap en vreselijke pijn. Ik heb gegild van ellende. Ze hebben me naar een dokter gebracht en zeiden: ‘Ze is op de Moerkantsebaan aangereden, bij de Kiekenhoeve.’ Ik wist niet wat dat was, ik wist alleen dat ik vreselijke pijn had. Uiteindelijk bleek dat ik een flinke hersenschudding had, maar ook een gebroken hoektand én een gebroken kaak. Ze hebben me geopereerd, die tand getrokken en meteen gesteriliseerd en nu gaat het heel goed met me.

Ik woon nu even in de praktijk van de dokter, ze heet Ilse Castelijns en ik word hier heerlijk veel geknuffeld. Ze vinden me erg lief en kwamen er al gauw achter dat ik gek ben op kartonnen dozen. Omdat dit een praktijk is, kan ik hier niet blijven wonen. Nu zoeken ze iemand waar ik 4 tot 6 weken kan blijven. Na die tijd moet namelijk dat ‘achtje’ uit mijn kaak en als ze me buiten zouden laten, kunnen ze me niet meer vinden. Maar dat metaal moet er wel uit! Nu hoop ik zo dat ik voor die tijd bij iemand mag blijven. Maar stiekem, heel stiekem hoop ik nog veel meer dat ze dan zoveel van me houden, dat ik er voor altijd mag blijven! Misschien wel bij jou. Want jij zal me vast ook heel erg lief vinden, dat beloof ik.

Wil je meer weten over dit lieve meisje van ongeveer een jaar oud? Bel dan met Dierenartsenpraktijk ’t Hof, +32(0)3667 62 63

NN

Facebook123
Twitter
Follow Me
Tweet