Laatste nieuws:
Laat u niet misleiden door valse medewerkers

Laat u niet misleiden door valse medewerkers

Watermaatschappij Pidpa waarschuwt voor mensen die zich voordoen als een van hun medewerkers. Ze vragen om de stand van de watermeter te controleren en een nazicht te doen van de leidingen. Dit heeft al geleid tot een diefstal.

Pidpa-medewerkers zijn altijd herkenbaar aan hun uniform, de zichtbaar gedragen personeelsbadge en eventueel de firmawagen.

Dure energiecontracten

Daarnaast zijn er heel wat mensen die e-mails en telefoons krijgen namens “Vlaamse Dienst Energie” en “Vlaamse Energie Dienst”. Ook de namen ‘Vlaamse Dienst Energiebesparing’ en ‘Vlaamse Beroepsfederatie voor energie’ worden vermeld. Deze verkopers proberen op een vrij agressieve manier contact te leggen met potentiële klanten en hun dure elektriciteits- of aardgascontracten aan te praten door hoge kortingen voor te spiegelen. Zelfs met deze kortingen blijven deze contracten veel duurder dan de goedkoopste aanbiedingen.

De Vlaamse energieregulator VREG wijst erop er op dat zij nooit mensen opbellen om andere energiecontracten voor te stellen. Energieprijzen kan je objectief vergelijken via de V-test, https://vtest.vreg.be.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto:

Facebook138
Twitter
Follow Me
Tweet