Laatste nieuws:
Bubbeltocht Kleuterschool Kad'Heike - (c) Noordernieuws.be 2021 - HDB_3884
Met Juf Hilde en Juf Mia

Kleuterschool Kad’Heike organiseert Bubbeltocht

Vanwege de coronamaatregelen mocht kleuterschool Kad’Heike geen schoolfeest organiseren. Daarom bedachten het schoolteam en de ouderraad een alternatief, namelijk een Bubbeltocht.

QR-codes

De Bubbeltocht voerde langs negen QR-codes. Elke klas maakte van tevoren een filmpje van bijvoorbeeld een dansje, verstoppertje spelen, … Die konden onderweg na het scannen van de code bekeken konden op de gsm van de (groot)ouders. Er waren negen QR-codes, elke klas maakte een filmpje, de twee klassen met de kleinste kinderen maakten er samen eentje. Buiten de codes waren er vier plekken waar de kinderen een activiteit konden doen: grote bellen blazen, met gevulde bubbels gooien, door een tunnel kruipen en door een magisch poortje lopen.

Enthousiaste deelname

De tocht was zo’n drie kilometer lang en er werd door de kinderen, samen met hun ouders en grootouders, enthousiast aan deelgenomen. Pijlen gaven het traject aan en al die pijlen werden door de kinderen zelf gemaakt. Aan het eind van deze vrolijke tocht, kon er op school een bubbelpakket voor de ouders en de kinderen worden gehaald, als afsluiter van een heerlijke dag.

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.