Laatste nieuws:
VVV De Tasberg - Feest op het Plein - Essen - Noordernieuws.be 2018 - HDB_9007s65

Kindermiddag VVV De Tasberg sfeervol, gezellig en druk

VVV De Tasberg bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met ‘Feest op het Plein’. Vanmiddag waren er allerlei activiteiten voor de kinderen, maar ook de volwassenen hadden een toffe tijd.

Gezellig en druk

Kinderen konden allerlei leuke spelletjes doen: eendjes vissen, ringwerpen, … en meteen een ijsje verdienen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want er liepen heksen rond die de mensen kwamen lastigvallen. Ondertussen genoten de volwassenen van de vrolijke muziek van de Nightcreamers onder het genot van een pintje, koffie of ander lekkers. Maar je kon ook terecht bij de heksen, die met pompoen en ander gezonde natuurproducten een verjongend huidmasker aanbrachten en je nek masseerden.

Muzikale avond

Vanavond gaat het feest verder en om 19:00 kun je genieten van een voorproefje van en in de stemming komen met een lied uit de musical (N)iemandsland. Vanaf 19:10 is er een optreden van ZANgO! Nederlandstalige tangomuziek met de bekende zanger Jan Bervoets, die al eens aan het songfestival meedeed en 2de werd! Van 20:30 tot 23:00 gaan we ‘Samen zingen op het plein’, onder begeleiding van Jens Laalkens. Achter deze artiestennaam gaan Jan Mees en Sam Wauters schuil, die allemaal populaire liedjes zullen brengen.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet