Laatste nieuws:
Inbraak VVV De Tasberg

VVV De Tasberg viert feest!

Omdat VVV De Tasberg al 25 jaar bestaat, wordt dit op zaterdag 8 september gevierd met een groot ‘Feest op het Plein’. Een dag vol vermaak en muziek.

The Nightcreamers

Vanaf 15:00 tot 17:00 is er animatie met leuke activiteiten voor de kinderen. Iedere keer als de kinderen een activiteit hebben volbracht, krijgen ze een stempeltje. Een volle stempelkaart is een lekker ijsje waard. Dit allemaal onder de vrolijke, muzikale begeleiding van ‘The Nightcreamers’. Het is wel oppassen geblazen, want tijdens deze animatie lopen 4 heksen rond die mensen komen lastigvallen!

Affiche VVV De Tasberg viert feest!

Voorproefje (N)iemandsland

Om 19:00 kun je genieten van een voorproefje van en in de stemming komen met een lied uit de musical (N)iemandsland. Vanaf 19:10 is er een optreden van ZANgO! Nederlandstalige tangomuziek met de bekende zanger Jan Bervoets, die al eens aan het songfestival meedeed en 2de werd!

Samen zingen op het plein

Zijn de kelen gesmeerd? Van 20:30 tot 23:00 gaan we ‘Samen zingen op het plein’, onder begeleiding van Jens Laalkens. Achter deze artiestennaam gaan Jan Mees en Sam Wauters schuil, die allemaal populaire liedjes zullen brengen. De afgelopen tijd konden de Essenaren hun favoriete liedje bij VVV De Tasberg aangeven, door de titel in de liedjesbus te steken. Er worden tekstboekjes uitgedeeld, zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen.

LW

Facebook14
Facebook
Twitter
Visit Us