Laatste nieuws:
Kapellen zoekt kampioenen

Kapellen zoekt kampioenen

De Kapelse Sportploeg en de Sportfiguur van het jaar worden in februari 2024 opnieuw verkozen tijdens de 38ste editie van het Kapelse sportgala.

Ben of ken jij iemand die in aanmerking komt?

Ben of ken jij iemand die in aanmerking komt? Je dochter speelde kampioen of je zoon haalde de finale op een groot tornooi? Of heb je zelf een knappe podiumplaats in de wacht gesleept? Stuur je kandidatuur vóór zondag 31 december in via www.kapellen.be/e-sportgala-2024. Dit doe je vergezeld van een foto en de juiste vermelding van de prestaties/titels/medailles uit het jaar 2023. Iedere Kapelse sportploeg of individuele Kapelse sporter, die in het jaar 2023 een uitzonderlijke sportprestatie heeft geleverd, komt in aanmerking voor huldiging. Wie een titel behaalde op een WK, een EK of op Belgisch, Vlaams of provinciaal niveau, is er sowieso bij (eerste plaatsen op een clubkampioenschap tellen niet mee.) Ook wie een tweede of een derde plaats behaalde op WK, EK, BK, VK of PK wordt gehuldigd. Maar ook de prestaties van sporters en ploegen zonder titels of medailles worden door de jury bekeken. Wees niet bescheiden en deel trots je unieke sportprestatie.

Verkiezing online

Drie jury’s – Kapelse ex-topsporters, (sport)journalisten en sportinstanties – kiezen uit de binnengestuurde kandidaturen de Kapelse Sportploeg van het Jaar. Diezelfde jury’s én het grote publiek (via een online poll in de maand januari op gemeentelijke website) kiezen uiteindelijk de Kapelse Sportfiguur van het Jaar.

Gala

Alle Kapelse atleten worden op vrijdag 23 februari 2024 samen uitgenodigd voor huldiging van hun prestaties uit 2023 op de 38ste editie van het sportgala in zaal Lux op het Marktplein.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet