Laatste nieuws:
Sprookjeswandeling doorheen Kapellen

Sprookjeswandeling doorheen Kapellen

Op initiatief van de bib zijn op vrijdag 15 december Sneeuwwitje en haar 7 dwergen, Hans & Grietje en Roodkapje en vele anderen (al dan niet in levende lijve) tussen 17.30 en 20 uur present op de eerste Sprookjeswandeling doorheen Kapellen.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen, samen met mama en papa, deelnemen aan een interactieve wandeling, waarbij je sprookjes moet zoeken in voorwerpen of waarbij bibmedewerkers onderweg een sprookje vertellen of uitbeelden. Misschien loop je wel één of meerdere ‘echte’ personages uit een sprookje tegen het lijf!

Stempelkaart

Elke 10 minuten start een nieuw groepje de wandeling. De kinderen krijgen een stempelkaart, die ze laten afstempelen als ze het juiste sprookje kan raden. Wie deelneemt mag zich verkleden in een heuse sprookjesfiguur. Hoe meer Sneeuwwitjes, Assepoesters, Boze wolven of Lelijke eendjes hoe liever!

Lichtjes meenemen

Je vertrekt aan de bib op het Dorpsplein in Kapellen en wandelt langs het Bruggeske en het Kerkepad door het park naar de Watertoren. Nadien stap je terug langs het administratief centrum naar de bib. Wie wil, mag zeker ook lichtjes meenemen! Als de weersomstandigheden het toelaten, zorgen de bibmedewerkers voor extra sfeerverlichting onderweg. Op het einde worden de deelnemers getrakteerd op een kom lekkere soep.

Deelnemen kost € 2 per kind. Inschrijven vooraf doe je via www.kapellen.be/webwinkel

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet