Laatste nieuws:
Wegenwerken van 25 november tot en met 11 december

Einde asfalteringswerken Bredabaan (N1) verschoven

Aannemer Willemen Infra nv is wegenwerken aan het uitvoeren op de Bredabaan (N1) te Wuustwezel ter hoogte van Aldi.

Door de slechte weersomstandigheden kunnen de werken niet uitgevoerd worden binnen de vooropgestelde termijn. De onderlaag asfalt werd aangebracht, maar het aanbrengen van de bovenste laag verschuift naar dinsdag 19 november.

Tijdens het weekend van 16 en 17 november 2019 zal de rijbaan tijdelijk worden opengesteld voor het plaatselijk verkeer. Het doorgaand verkeer blijft de bestaande omleidingen volgen. Bewoners kunnen tijdens het weekend en op maandag hun woning met de wagen bereiken.
Op vrijdag 15 en dinsdag 19 november is de Bredabaan dicht voor alle verkeer.

Wegomlegging voor het autoverkeer

Het autoverkeer krijgt tot het einde van de werken (tot en met dinsdag 19 november) een lokale wegomlegging. Richting Wuustwezel volgen de auto’s een omleiding langs Beersgat en Schutsdijk. Het verkeer richting Brasschaat rijdt om langs Brekelen , Brekelsebeemdenweg, Bremstraat en Lange Laarweg.
Zwaar verkeer (+3,5t) tussen Brasschaat en Wuustwezel volgt een omleiding op grotere afstand via N1 – N133 – E19 – N117 – N1.

Wegomlegging voor De Lijn

Voor de bussen van De Lijn is de voorziene wegomlegging technisch niet mogelijk. Op vrijdag 15 november, maandag 18 november en dinsdag 19 november zullen de bussen gedurende de gehele dag een omleiding volgen vanaf kruispunt Maria-ter-Heide via Brasschaatsebaan, Miksebaan en Kampweg naar Wuustwezel-centrum en omgekeerd. Op deze dagen worden verschillende haltes niet bediend: Kouterstraat, Beersgat, Martendijk, Klooster, Verellenlaan, Bosduinstraat, Kochdreef, Gooreind-Dorp, Koersdreef, De Vennekens en Struikenlaan. Vervanghaltes komen er in De Gasthuishoeve (Wuustwezel) en De Burletheide (Brasschaat).

Tijdens het weekend (zaterdag 16 november en zondag 17 november) zullen de bussen het normale traject over de Bredabaan volgen.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voegangers kunnen de werken altijd passeren via het voet- en fietspad aan de zuidzijde (kant richting Wuustwezel). Het fietspad wordt daar tijdelijk een tweerichtingsfietspad gemaakt.

Meer info

conducteur Wuustwezel – 03 690 46 32 – conducteur.ow@wuustwezel.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pxhere

Facebook50
Twitter
Follow Me
Tweet