Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen met extra voorstelling naar Kapellen

Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen met extra voorstelling naar Kapellen

Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers tussen 1989 en 1995, is het legendarische duo Vermeire-Verschueren eindelijk klaar voor een ‘Zaalshow 2.0’.

De eerste voorstelling van ‘Zaalshow 2.’, die in Kapellen gepland staat op 2 februari 2024, is ondertussen hopeloos uitverkocht. Door de lovende kritieken na de première en het nieuwe tv-programma met Urbanus en Eric Goens loopt de ticketverkoop voor alle gepland voorstellingen als een trein. Wegens de grote vraag naar tickets werd nu beslist om op zaterdag 22 juni 2024 een tweede show te plannen in zaal Lux op het Marktplein in Kapellen.

Zaalshow 2.0

Tot vrolijkheid van jong en oud zijn Jacques en Luc terug herenigd. En kijk, met die onveranderde podium-chemie en onverminderde energie pakken de oeraangever en de überkomiek in ‘Zaalshow 2.0’ terug uit met een nieuwe parade aan typetjes en sketches. Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in ‘Zaalshow 2.0’. Ook nu weer geeft Luc ‘Kevin De Bruyne’ Verschueren de immer briljante assists en maakt Jacques ‘Romelu Lukaku’ Vermeire steevast onweerstaanbaar het hi-ha-hilarische punt. De bekendste smoelentrekker van het land doet het anno 2023 en 2024 zowel sneller als snediger dan ooit.

Info en tickets www.COMEDYSHOWS.be

MLH

Foto: © Comedyshows.be

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet