Laatste nieuws:
Heb jij een warm schootje voor mij

Heb jij een warm schootje voor me?

Wat mij nu is overkomen, echt heel erg. Ik zal het proberen te vertellen, want ik praat een beetje moeilijk door mijn gebroken kaak.

Ik was zo verdrietig en eenzaam

“Een paar weken geleden liep ik op straat. Ik had kennelijk niet goed opgelet, want ineens was er een keiharde klap en een pijn! Onbeschrijflijk, ik heb zo gegild en gekrijst, ik dacht dat ik dood zou gaan. Heel lang heb ik er niet gelegen, want er kwamen mensen die me meenamen en ergens naar toe brachten. Ik was zo bang en verdrietig en ik had zo’n pijn. Wat heb ik me toen eenzaam gevoeld! Ondanks de pijn ben ik in slaap gevallen en toen ik wakker werd zaten er harde draden in mijn kaak, heel raar. Maar de pijn was vrijwel weg. Ik zat ook een beetje moeilijk en later hoorde ik dat ze me ge cas treerd hadden. Wat dat nou weer is, geen idee.”

Heb jij een warm schootje voor mij

Mag ik van jou houden

“Er is me veel overkomen de laatste weken en dat heeft me angstig en onzeker gemaakt. Ik logeer nu bij een meneer, die dierenarts Tim wordt genoemd. Zo’n lieve man en hij vindt mij ook erg lief, maar ik kan hier helaas niet blijven. Over een paar weken gaan die harde draden verwijderd worden. Maar ik wil niet weer buiten lopen, ik zou zo graag een warm schootje hebben en bij iemand blijven van wie ik kan houden en die ik kan vertrouwen. Ik ben gewend aan mensen en ga gewoon op de kattenbak. Of ik met honden op kan schieten? Ik weet het niet, dat is nooit voorgekomen. Ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik erg lief ben, dat vind jij vast ook. Mag ik het je bewijzen? Wil jij me komen halen en mag ik dan bij je blijven?”

Heb jij een warm thuis voor dit lieve ventje dat zoveel mee heeft moeten maken? Reageer dan via info@daphethof.be en maak er een gelukkig en blij katje van.

NN

Facebook298
Twitter
Follow Me
Tweet